Hemen Ara

0(533) 344 70 82

Kıl Çadırı Üretim Merkezi

Oba Çadırı

oba çadırı

Filiz Dokumacılık Oba çadır, performans, esneklik ve uygun fiyat düşünülerek tasarlanmış kıl çadır ürünlerinin satış ve kurulumundaki öncü firmasıdır. Çok çeşitli kullanım alanlarına sahip ve yüksek profilli mekanlarda kullanılan kıl çadır ürünlerini üretmekteyiz. Mimari güzelliği ile herkesi etkileyen kıl çadır ürünleri çok şık, ağır ve dayanıklı yapıdadır. Çeşitli boyutlarda ve renklerde üretilen kıl çadırı ürünleri kurulumu hızlı ve sert hava koşullarına dayanabilmektedir.

oba çadırFiliz Dokumacılık olarak kıl çadır düğün salonukıl çadır kafeteryakıl çadır restorantyörük çadıroba çadırotağ çadır ve birçok çadır çeşitlerini boyu, uzunluğu sınırlandırılmadan 3m ila 50m genişliğinde üretmekteyiz. İstediğiniz ebatlarda kıl çadır üretimi gerçekleştiren Bursa kıl çadır firmamız sizler için en iyi fikirleri sunmaktadır. Güzel ve dayanıklı düğün çadırlarımız düğün töreninizin en etkileyici tarafı olacaktır. Özel tasarımlı göz alıcı çadırlarımız, yüksek kaliteli dekorasyona sahiptir ve dikkat çekici bir yapıdadır.

Özel gereksinimler için özelleştirilmiş kıl çadır kumaşları

Yüksek kaliteli ürünlerimiz, işlevsellik, güvenilirlik, dayanıklılık ve çevresel sorumluluk konularında en fazla talep gören uygulamalar için kullanılır. Uzmanlığımız, araştırma geçmişimiz ve en son teknolojimiz sayesinde müşterilerimizle birlikte özel çözümler geliştiriyoruz. Modern üretim teknolojisi ve araştırma ve geliştirmeye odaklanmamız sayesinde ürünlerimiz hem çok özel uygulamalar hem de daha genel amaçlar için uygundur.

Firmamız kıl çadır fiyatları konusunda ürün kalitesinden ödün vermeden her bütçeye uygun kıl çadır yapıları sunmaktadır. Yörük çadırıoba çadırotağ çadırkıl çadır fiyatlarıkıl çadır düğün salonu, kıl çadırı vb. birçok anahtar kelime aramasıyla Google üzerinden birden fazla web sitemize ulaşabilirsiniz.

Sağlık ve çevre için sorumluluk alan ürünler

Sorumlu bir üretici olarak, temel amacımız en yüksek kalitede sağlıklı ve çevre standartlarına uygun ürünler üretmek ve son kullanıcılarımız için en yüksek güvenliği sağlamaktır.